Timjamia. Isänpäivänä tein miehelleni hänen itse ampumaa jänistä. Laita valurautapadan pohjalle (tai pannulle) silavaa ja nokare voita, paista jänikseen rusehtava pinta ja tämän jälkeen hiero pintaan silavaa, mustapippuria, suolaa jatimjamia
Yksi ehdottomista suosikeistani kaloista on nieriä, se on kauniin punaista kypsennettynäkin, ja se on aivan taivaallisen herkullista savustettuna mutta paras ja helpon tapa valmistaa nieriää kypsentää se kermakastikkeessa uunissa
Aina samoja ruokia, samalla kaavalla, blääh. Jauhelihaaja makaronia parempaa ei kuulemma olekaan. Tarjolla oli omatekoisia lohkoperunoita japekoni-jauhelihapullia
Kesällä tuli syötyä paljon raikkaita, rouskuvia salaatteja. Kylminä vuodenaikoina keho tuntuu luonnostaan kaipaavan lämpöisiä ja täyttäviä ruokia, ja uuni onkin ollut viimeaikoina kovassa käytössä
Syksy ei ole kunnolla vielä edes päässyt ajatuksiin, kun julistan täällä jo että yksi syksyn mielenkiintoisimmista keittokirjoista on rantautunut keittiöömme
tilli ja ruohosipulidippi (maustevalmiste,Taffel). Uunilohta kermakastikkeessa. (tai tietenkin voit myös poistaa koko nahkan) ja mausta fileet suolalla, tillillä, sitruunapippurilla ja sitruunamehulla
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.