säilykeananasta tai -persikkaa, herkkusieniä, aurinkokuivattua tomaattia, purjoa, eri värisiä paprikoita, pikkutomaatteja puolikkana/viipaleina, freesattua sipulia jne
Keitä kattilallinen laadukasta lihalientä kiehuvaksi, ja laita gnocchit pienissä erissä kattilaan. Pyri työskentelemään nopeasti, jotta taikina pysyisi lämpimänä ja helposti käsiteltävänä
Vinkit otin täältä, tuossa oli käytetty langustineja, mutta arvelin ohjeen passaavan katkiksillekin. Valmistin ne nopeasti kotiintulotouhujen lomassa niin ranskalaisittain kuin kykenin
K. ä. v. i. m. e. t. o. r. s. a. n. O. y. d. k. u. G. j. ö. l. h. p. ,. c. -. N. S. H. P. g. J. A. (. ). R. b. M. E. Y. 8. 0. f. 1. 5. x. 2. 3. T. U. z. L. /. 4. C. D. ½. V. B. d l. t l
Huuhtele pannu pienellä vesitilkalla ja kaada pataan. muutama kokonainen maustepippuri. Joten puhutaan vaikka kauniista marraskuun aurinkoisesta pikku pakkaspäivästä ja siitä kuinka mukavaa tällaisena päivänä on valmistaa pataruokaa
Pyörittele taikinasta pieniä palloja leivinpaperoidulle uunipellille (taikinasta saa hyvin tehtyä myös pötkön käsin tai leivinpaperin välissäja leikattua sen paloihin, jotka sitten pyörittelee palloiksi)
Paljas mozzarella on tosi miedon makuinen, joten suolaa ja pippuria voi laittaa rohkeasti. Jaa taikina osiin ja kauli kustakin osasta ohut suorakaiteen mallinen levy
"Tavisversio" oli höttöisempi jasiinä oli enemmänisoja reikiä. Kuituisempi oli koostumukseltaan hieman tiiviimpi, jasiinä ilmakuplat olivat selvästi pienempiä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.