Maistoin jonkin aika sitten pipari-dumlejaja jäin noihin makeisiin aivan totaalisen koukkuun. Jouluisen suussasulavista namuista alkoikin ajatuksissa kytemään idea piparisesta juustokakusta ja pienen surffailun tuloksena löysin mitä helpoimman ja ihanimman reseptin, jota hieman tuunailin omaan makuun paremmin sopivaksi
Tein tämän kakun Ravintolapäivääni nyt marraskuussa ja ohjeen siitä olin kirjoittanut muistilapulleni, joten ennenkuin se hukkuu, täytynee päivittää se tänne, jotta sitä voi tehdä toistekin
Kakku on ollut vain perheeni käytössä ja olen tarkoin varjellut salaisuuttani tähän päivään asti. Minä olisin kaivannut sitä vadelma kastiketta edelleen, koska se vain on tämän kakun juttu
Ota kattila liedeltä kun sokeri on ruskeaa ja lisää siihen rasva, anna sen sulaa sokerin joukkoon. Tuunasin sitä kuitenkin itse ja tein päälle Kentuckyn-kakun kuorrutteen,
Viikonloppuna myös sää oli poikkeuksellisen suosiollinen ja antoi nauttia sadon antimista pihalla. Marengilla kuorrutettu mustikkapiirakka maistui kesävieraille ja
Vitsit että oli helppo tehdä ja niin hyvää. Katselin tuossa telkkarista mastercheffiä ja he siellä tekivät ihanaa suussa sulavaa banoffee kakkua/torttua
Kirsikat ovat parhammillaan juuri nyt ja kirsikkareseptejä onkin testattu jo useampi. Clafoutis on klassinen ranskalainen jälkiruoka, jossa yksinkertaisesti kirsikat ladotaan vuokaan, pannukakkutaikina kaadetaan päälle ja herkku kypsennetään uunissa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.