Lukijanani muistat varmaan että olen erittäin addiktoitunut pasta carbonaran ystävä. Jumalaista herkkua on tullut syötyä niin Lontoossa, Saksassa, Saksassa Kölnissä, Espanjassaja moneen kertaan, Kanadassa ja niin monessa muussa paikassa täällä kotimaassa kuin ulkomaillakin
Pohjaksi tein lempparini eli rahka-voitaikinan, tällä kertaa graham- jaruisjauhoilla muokattuna. Täytteeseen vielä reilusti hyvää savukinkkua, juustojaja ruohosipulia
Ota vuoka pois uunista ja sekoita kanojen joukkoon raaka pastaja kaada päälle kastike. Kippaa raa`at fileesuikaleet uunivuokaan, lorauta päälle rypsiöljyä, siirappia tai hunajaa, currya, mustapippuria ja sekoita hyvin keskenään
Jälleen keskiviikko - ja tänään luvassa pitkästä aikaa taas pastareseptiä. --) Kiireinen kokki voi oikoa ja käyttää valmiita lihapullia mutta suosittelen ehdottomasti valmistamaan lihapullat itse alusta asti
En tosin toeutettanut alkuperäisen ohjeen mukaan, yritelmänä aina on, että kuohukermaa ei olisi joka ruuassa ja vaikka se varmasti hyvää olisikin, niin oli tämä kyllä näinkin vallan mainiota
Paloittele ilmakuivattukinkku ja paahda kuivalla teflonpannulla, jotta rasva lähtee irtoamaan. Tällä pastalla oli joku hienompi italiankielinen nimikin
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.