Aivan loistavaa. Hei, nyt voit äänestää omaa suosikkiasi tuunatuista gluteenittomista Moilas riisipiirakoista ja samalla osallistua 100 euron lahjakortin arvontaan
Aatto vietettiin siskon anoppilassa notkuvan joulupöydän äärellä. Tarjolla oli ihania perinteisiä jouluruokia eikä perinteisiltä jouluövereiltäkään voinut välttyä
Alkuperäisessä reseptissä pohjataikina oli nelinkertainen tuosta. Mieli hyrisee onnesta sillä olen löytänyt piirakkataikinan ohjeen, joka toimii käsissäni, on miellyttävä ja helppo työstää ja joka maistuu oikeasti hyvältä sekä on rakenteeltaan suorastaan loistava
Kun tuotteesta löytyy Hyvää Suomesta-, Ruokaa omasta maasta- merkki, helpottaa se kiireisessä arjessa joskus nälkäkiukun partaalla suoritettuja ruoka-ostoksia
200 g maustamatonta tuorejuustoa. 2 kg tuoretta lohta fileenä. Poronmaksapatee. Huuhtele maksa kylmässä vedessä, laita se kiehuvaan veteen ja keitä kypsäksi
Vatkaa koko kermamäärä (2 dl) pehmeäksi vaahdoksi ja sekoita joukkoon koko tuorejuustomäärä (200 g). 100 g tuorejuustoa. 50 g tuoretta tilliä (hienonnettuna). 50 g tuorejuustoa. 50 g tuorejuustoa. 50 g tuoretta tilliä
Perunoina käytin tädin Imatralta tuomia siiklejä, tulipas muuten paras lohisoppa koskaan. Arkeen palaamisen ja onnistuneen Pori Jazz -viikonlopun kunniaksi piti keittää sellainen herkkukeitto, jolla pärjää ainakin pari päivää
Paprikan suhteen on kaksi vaihtoehtoa, joko käytät tuoretta punaista paprikaa tai ensin paahdat paprikat joko grillissä tai uunissa jonka jälkeen ne käytetään tähän kastikkeeseen
Punasipulia, valkosipulia, keltasipulia, tuoreen sipulin vihreitä varsia, salottisipulia, purjosipulia, kevät sipulia, tuoretta tämän sadon sipulia ja viime vuoden kuivattua sipulia jos sitä vielä on tallessa, kaikki läpikuultavaksi kuullotettuna ja keittoon lisättynä
Vaikka ohje löytyy blogista edelleen, postaan sen silti uudelleen tuoreen kuvan kanssa. Pääsiäisenä me juhlimme kummitädin vuosijuhlia Rantasalmella, lomakylä Järvisydämessä ja söimme siellä muun muassa taivaallisen maukkaita savumuikkuja sun muita herkkuja noutopöydästä
Alla vielä tietoisku kyseisestä omenaviinietikasta maahantuojalta Itu Biodyn Oy. Poimintatuoreista, kokonaisista omenista on puristettu kirkastamaton omenamehu, jonka on annettu käydä etikaksi luontaisesti
T. o. i. n. e. l. m. a. v. k. ä. y. s. t. p. u. E. d. V. j. h. ö. r. ,. H. P. (. ). K. S. c. -. N. R. b. g. f. L. M. D. w. J. I. /. 1. 2. 3. 4. 5. 6. A. 0
Tätä leipää leivon äkkipäätään tulostaan ilmoittaville vieraille. Parhaimmillaan soodaleipä on vastapaistettuna, päällä viipale emmentalia ja mieluusti teekupposen seurassa
Kiitos Pajuniemi, ensin loistavasta pekonista ja nyt kanasta. Koulu oli iso, mutta sillä oli oma keittiö jossa omat ammattitaitoiset keittäjät, jotka tekivät loistavaa ruokaa alusta alkaen itse
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.