) Tää oli mun vuoden 2015 projekti. Monilla kala ja erityisesti lohi kuuluu joulupöytään, joten tässä on vähän ideaa, miten sen voisi tarjoilla uudella tavalla
1 1/4 dl fariinisokeria. 1 1/4 dl fariinisokeria. Pikkuleivät ovat hyvin usein juhlien järjestämisessä se työläin homma tai ei se itse leipominen vaan hyvän ohjeen löytäminen
Joka tapauksessa marmeladit valmistuivat ja luukku saadaan aukaistua. Kurkkaa myös eilinen luukku Mini & Me blogista sekä huominen luukku Pientä, suloista & vaaleanpunaista blogista
noin 1/2 prk luumumarmeladia (tai oman maun mukaan). 1/2 prk luumumarmeladia (tai oman maun mukaan). Tämän päivän luukussa onkin yksi mun kestosuosikkini, luumu-piparirahka
3/4 dl sokeria. 200g tuorejuustoa. 200g valkosuklaa. Anna turvota 5 minuuttia ja lämmitä 20. Tein itse tämän kakun tällä kertaa 20 cm halkaisijaltaan olevaan vuokaan ja tästä tuli melko korkea. 3/4 dl sokeria. 200g tuorejuustoa. 200g valkosuklaa
2prk (á200g) turkkilaista jogurttia. 2prk (á200g) turkkilaista jogurttia. Viime vuonna keksin tehdä jälkiruoan pieniin lasipurkkeihin ja idea osoittautui hyväksi
/. T. ä. h. n. o. j. e. l. ö. y. s. i. g. u. t. a. v. -. b. k. p. m. ,. N. G. 5. d. 2. 1. 0. r. K. S. P. 3. L. 4. M. 6. 7. O. 8. A. 9. (. ). J. V. ) l. d l. t l. m i
Kuivattuja hedelmiä/marjoja. D Enää kaksi luukkua jäljellä. 1/2 dl kookosöljyä (tai jotain muuta neutraalin makuista öljyä, esim. 1/2 dl kookosöljyä (tai jotain muuta neutraalin makuista öljyä, esim
200g Marabou appelsiinikrokanttisuklaaata. 5 min 200°C. 20 min tai kunnes pohja on saanut hieman väriä. 20 min ja lisää lopuksi maizena. 200g Marabou appelsiinikrokanttisuklaaata
200g voita. 2 1/4 dl sokeria. Paista 200°C. 200g voita. 2 1/4 dl sokeria. Viipalepikkuleivät ovat meillä poikien mieleen, tosin täytyy kyllä sanoa, että en ole vielä leivonnaista nähnyt joka ei noille poitsuille maistuisi
200 g voita (ota ajoissa huoneenlämpöön). Kuumenna uuni (pitkot 200 astetta ja pullat 225 astetta) ja paista pitkoja noin 20 min ja pullia noin 10 minuuttia. 200 g voita (ota ajoissa huoneenlämpöön)
K. a. h. d. e. n. s. t. o. i. l. u. k. p. j. m. g. ö. T. ä. P. v. r. O. y. b. -. ,. L. Ä. S. ). 1. 2. 0. 7. 5. 3. M. V. A. I. E. D. (. *. * l. d l. t l
Olen tehnyt Charlotte Russea viimeksi yläkouluikäisenä, sillä sen salat opeteltiin köksän tunnilla. En ole aiemmin edes ajatellut, että sen tekeminen ilman liivatetta voisi onnistua kovinkaan helposti, ja koska en käytä liivatetta, olin antanut koko herkun painua unohduksiin
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.