Tänään onkin vuorossa Blogiringin Joulukalenterin 15. 3. Huomenta. luukku. Eilisestä luukusta vastasi Pientä, suloista ja vaaleanpunaista ja huomenna 16
(jos haluat runsaammin kinuskia kuorrutteeseen ja teet kakun 26 cm halkaisijaltaan olevaan vuokaan, voit hyvin laittaa kinuskiin 3 dl kermaa ja 3 dl fariinisokeria. 3
3½ dl vehnäjauhoja. 3½ dl vehnäjauhoja. Pikkuleivät ovat hyvin usein juhlien järjestämisessä se työläin homma tai ei se itse leipominen vaan hyvän ohjeen löytäminen
Hyvää 3 adventtisunnuntaita kaikille, on aika avata joulukalenterin13 luukku ja samalla antaa oma panokseni meidän Blogiringin bloggaajien joulukalenteriin. 13 luukusta paljastuu, itsetehtyjen mustaherukkamarmeladien ohje. Siksipä alkuperäistä ohjetta on muutettu myös agaragarin suhteen ja sitä siis tässä reseptissä 30g. 30g agar agaria. 3dl karpalo-mustaherukkamehutiivistettä. 300g mustaherukkahilloa. 13 l. 30g agar agaria. 3dl karpalo. 300g mustaherukkahilloa
Tämän päivän luukussa onkin yksi mun kestosuosikkini, luumu-piparirahka. Oon keksinyt tän herkun omasta päästäni joskus monta vuotta sitten, ja sen jälkeen sillä on taidettu herkutella joka joulu
3/4 dl sokeria. 3 rkl vettä. 3 tl liivatejauhoa. 3. Sekoita 3 rkl veden sekaan 3. jääkaapissa 3-4 tuntia ennen kiilteen lisäämistä, tai kunnes pinta on kiinteä. 3/4 dl sokeria. 3 rkl vettä. 3 tl liivate. 3 rkl veden sekaan. 3-4 tuntia ennen kiilteen lisäämistä, tai kunnes pinta on kiinteä
Viime vuonna keksin tehdä jälkiruoan pieniin lasipurkkeihin ja idea osoittautui hyväksi. Tänäkin vuonna päätin hyödyntää samaa ideaa, sillä isoja kakkuja tai jäädykkeitä on vaikea kuljettaa autossa yli tunnin matkan verran
3. 3. 3. 3. 3. T. ä. h. n. o. j. e. l. ö. y. s. i. g. u. t. a. v. -. b. k. p. m. ,. N. G. 5. d. 2. 1. 0. r. K. S. P. L. 4. M. 6. 7. O. 8. A. 9. (. ). /. J. V. ) l. d l. t l. m i
Tällä kertaa apurina leipomisessa oli ihana suloinen esikoispoikani 3,5v, hänellä kun on ollut toiveena että leivotaan äitin kanssa. 3 rkl muscovadosiirappia. 3 tl vaniljasokeria. 3. 1 muna 3 rkl muscovadosiirappia. 3 tl vaniljasokeria
Pyhän Sylvin joulukalenterin luukuista tulee kahdenlaisia lahjavinkkejä. · 3/4 dl. 3 rkl. Tähän dippiin käytetään 2 ruokalusikallista ja 3 dl ranskankermaa. 20 x 30 cm) leivinpaperilla. 130 g valkosuklaata. Anna kiehua tasaisesti poreillen, välillä sekoittaen, 30–45 minuuttia, kunnes seos näyttää paksulta kinuskilta. 3. · 3/4 dl. 3 rkl. 130 g valkosuklaata
3. 3. 3. K. a. h. d. e. n. s. t. o. i. l. u. k. p. j. m. g. ö. T. ä. P. v. r. O. y. b. -. ,. L. Ä. S. ). 1. 2. 0. 7. 5. M. V. A. I. E. D. (. *. * l. d l. t l
Joulukalenterin kuudennesta luukusta paljastuu piparitaikinan ohje. Tämä on Marin äidin Annen luotto-ohje, joten sillä oli hyvä lähteä tekemään elämäni ensimmäistä piparitaikinaa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.