Postailu on viime kuukausina jäänyt vähän vähemmälle, joten oma uuden vuoden -lupaukseni seuraavalle vuodelle onkin aktivoitua ja postata kaikista resepteistä, jotka koen jakamisen arvoisiksi
Näin joulukuun alussa minun tekee mieleni kaikkea, jossa maistuu ja tuoksuu siirappi. Satuinpa tässä eräänä päivänä katsomaan Sikke Sumarin ohjelmaa televisiosta
Näin joulukuun alussa minun tekee mieleni kaikkea, jossa maistuu ja tuoksuu siirappi. Satuinpa tässä eräänä päivänä katsomaan Sikke Sumarin ohjelmaa televisiosta
Tänä syksynä olen ollut täysin lamaantunut blogin aihepiiriin kuuluvien puuhastelujen suhteen. Kaksi viikkoa sitten saimme kuin saimmekin käytyä puolukassa keräämässä muutaman marjan talven varalle
K. u. t. e. n. j. o. a. i. m. v. h. s. ,. y. ä. r. 3. l. k. T. d. p. B. g. c. I. N. J. ö. M. H. P. C. 2. 8. 5. O. 0. -. 7. %. S. V. 1. 4. f. (. ). L. D. U. &. ♥ l. k p. t l
Olen meksikolaisen sapuskan ystävä ja laittelen sitä todella usein. Viime viikolla tein tortilloja kana-pekonisoosilla, jonka kanssa väkersin paputahnaa, guacamolea ja tomaattisalsaa
Resepti on luvassa joulukuun puolella blogissa, mutta voin sanoa, että hyvää kannattaa odottaa. Joulujutut on vienyt yllättävän paljon aikaa ja muutamia reseptejä on jo tehty joulua silmällä pitäen
Lasagnen resepti on julkaistu Karjalan Heilin ruokapalstallani joulukuun lopussa. Lasagne on ollut aina yksi lempiruokiani ja nykyään teen sitä harvemmin, sillä ihan pientä määrää sitä ei kannata tehdä
Ensimmäinen oli Kinuskikissan helpot suosikit -kirjaan tekemäni seeprakakku. Juustokakun täyttämisessä käytettävän ”spiraalitekniikan” jujuna on, että täytteitä kaadetaan vuorotellen vuoan keskelle, jolloin ne muodostavat rengasmaisen kuvion
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.