T. ä. m. j. u. s. t. o. k. a. p. i. n. e. r. y. h. v. l. S. K. ö. ,. E. d. P. -. Y. M. A. U. I. N. G. L. Ö. O. R. 1. 5. 0. g. 7. 4. (. 2. ). 8. /. 3. c. V. H. d l. t l
Tähän on ratkaisuna tarjolla, nimittäin joulun valmislaatikoiden parantelu. Lisäksi parannellun valmislaatikon voi pakata uudelleen juuri siihen samaan vuokaan jossa laatikot aina jouluna ovat
T. ä. t. J. o. u. l. n. k. a. h. v. i. j. e. s. H. r. b. g. ,. m. p. K. d. y. A. I. M. S. L. ö. ). D. P. O. 4. 5. 0. (. 6. 2. f. 3. 1. /. 7. -. N. V. *. t l. d l
K. o. s. k. a. n. ä. m. l. h. j. t. e. u. i. ,. v. p. y. ö. M. d. P. 2. (. á. 4. 0. g. ). r. -. 6. c. 8. 1. 5. 3. *. L. S. T. ". O. f. D. G. R. &. V. 9. /. b. H. t l. d l
Joulun klassikko glögikakku on tänä vuonna raakakakku. Raakakakku on sen verran tuhtia kamaa, että tämä ei välttämättä ole se paras mahdollinen jouluaterian päättäjä, vaikka makunsa puolesta kyllä joulun paras kakku onkin
Nyt kun on tullut leivottua jo pipareita, torttuja ja maustekakkua, niin aloin miettimään, mikä voisi olla hieman erityyppinen jouluherkku, jota voisi kokeilla
Ranska-teemalla tein myös nämä ihastuttavat tuulihattu-leivokset, eli Eclairit. Näissä on usein päällä tummasuklaa kuorrute, mutta nyt halusin tehdä näistä kahvin makuisia
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.