Joulupöydän antimia
Helmin HeVi-osasto
Helmin HeVi-osasto
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 2 rkl öljyä
  • 2 sipulia hienonnettuna
  • 2 valkosipulinkynttä viipaleina
  • 1 1/2 l (2 kg) tuoreita punajuuria kuorittuina ja lohkottuina suolaa
  • 1 rkl hunajaa
  • 1/2 dl punaviinietikkaa
  • jauhettua mustapippuria
  • 2 dl kuohukermaa
  • 1 punasipuli
  • 1 dl persiljaa
  • 1/2 kurkku
  • 1 keltainen paprika
  • 1 päärynä
  • viinirypäleitä

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.