Omenainen joulusilli (4-6 annosta). Makun 'Vuoden kotikokkaaja' -kilpailun finaalireseptien kokeilu jatkuu, tällä kertaa vaativa raatimme arvioi kempeleläisen Liisa Uusialhon ohjetta
"JOULUSILLI". Hei rakkaat lukijat. Viidennen blogivuoden päättää AH. n koekeittiön perinnejoulu. Tämän vuoden joulupostausta varten en valinnut, niinkuin yleensä, pelkästään yhtä jouluherkkua
sillikaviaari (joulusillin loput ja tilliä, sinappia, sipulia, kermaviiliä tai creme fraichea). Vietimme ystävysten kanssa pöytäpeli-iltaa ja aluksi söimme runsaat alkupalat eli blinit ja pelmennit
1. Sekoita kasarissa etikka, vesi ja sokeri, kiehauta liemi ja jäähtyä. Murskaa pippurit ja neilikat morttelissa, lisää sinapinsiemenet ja murennetut laakerinlehdet
Kunnes on aika suunnitella ja valmistaa itse tehtyjä joululahjoja, leipoa sahramipullaa, valmistaa joulukaramelleja ja päättää, minkä makuista joulusilliä tänä vuonna tehdään
Siksi myös tämä sitruunainen joulusilli päätyy tänne. Sitruunainen joulusilli. Täytyy myöntää, että tämän blogin pitäjät ovat hivenen saamattomia, mitä tulee esimerkiksi reseptien kokeilemiseen ja julkaisemiseen ennen juhlapyhiä, juuri silloin kun ihmiset etsivät vinkkejä omiin ruoanlaittopuuhiinsa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.