Uskallan lohkaista, että nyt on niin rehellisen suomalaista streetfoodia ja makuja, kun pöytään katetaan hapankorpuilla kuorrutettuja kuhapaloja ja tillillä maustettua tsatsikia
Johanna Kuningas ja Richard McCormick alustavat illan streetfood -teemaan. Hän on ollut vahvasti mukana tuomassa streetfood -ideologiaa helsinkiläisen tietoisuuteen
Rentoa ja täynnä makua olevaa streetfood –tyylistä ruokaa on kokkailtu blogissa jo monet kerrat ja inspiraatiota on haettu niin ruokafestareilta kuin makumatkoilta
Työtuttujen kautta kuulin Sörnäisiin juuri avatusta thaimaalaisesta ravintolasta, Thai StreetFood Sörnäisestä ja nyt siellä ruokailtuani voin rehellisesti sanoa, että Helsingistä löytyy thaikkukonsepti, jossa ei tarvitse pohdiskella, mitä syö
Mikko Takalan ja Sami Rekolan StreetFood -keittokirja antoi idean tähän nerokkaaseen leipään, joka on hämäävän yksinkertainen, hämmentävän herkullinen ja ilmeisesti iso juttu Portlandin katuruoka-skenessä
Juhannuksen orharieska savolaiseen tapaan. Savolainen ohrarieska on maakunnan perinteikäs kesäherkku. Tyypillisesti sitä nautitaan juhannuspöydässä, mutta se sopii kaikkien kesäjuhlien tarjoiluun
No, ihan valehtelematta parhaat nugetit, mitä olen koskaan syönyt. Parhaat kananugetit valmistat helposti uunissa, joten öljyroiskeita ei tarvitse sietää
Leivoin juhannukseksi (ja muuten samalla ensimmäistä kertaa tänä kesänä) raparperipiirakkaa. Yllärivieraiden varalle sen leivoin, mutta minun & isännän suuhun taisi melkein koko piirakka mennä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.