Miltä kuulostaa juhlamenu 10 hengelle alle 25 eurolla*. Juhlien järjestäminen käy usein perheen lompakon päälle ja mitä useampi lapsi perheessä on, sitä enemmän rahaa saa tarjoiluihin menemään
Juhlamenu koostui marjaisesta juustokakusta, rockyroadbrowniesta, poksuraevaahtiksista, quieche lorrainesta, savulohisaaristolaisleivistä (näistä kaikista reseptit tulossa) sekä äitini tekemistä herrasväenleivistä
Niinpä se sopi paremmin kuin hyvin 5 teemamaan juhlamenumme pääruuaksi. Biryani on tuolta Intian suunnalta erityisesti häihin ja muihin suuriin juhlatilaisuuksiin valmistettava riisipohjainen ruoka, jota voi tehdä esim
Mustikka-raejuustomarenkitorttua maistelussa Juhlamenun valinta ja kutsujen lähettäminenViimeistään viikko ennen juhlia on hyvä saada päätökseen Juhlamenun valinta, ja samalla on viimeinen hetki lähettää "etanapostikutsu" vieraille, kutsun lähetys esimerkiksi kuvaviestinä puhelimella tai sähköpostitse lähipiirille ennättää hienosti vielä vähän myöhemminkin
Punaviiniskumppaa Venäjältä. Sunnuntaina 6. 12. minä, vanhempani, molemmat tätini sekä heidän puolisonsa kokoonnuimme Korsoon juhlistamaan itsenäisen Suomen 92-vuotissyntymäpäivää
Meillä oli isänpäiväviikonloppuna tuplajuhlallisuudet kun isäni täytti myös 65 vuotta. Päätimme juhlistaa sitä oman perheen kesken, siis vanhempani, 2 veljeäni perheineen, siskoni ja Meksikon lisäkkeemme ja tietenkin Urho ja minä, oma parempi puoliskoni oli taas merillä
Viimeistään viikko ennen juhlia on hyvä saada päätökseen Juhlamenun valinta, ja samalla on viimeinen hetki lähettää "etanapostikutsu" vieraille, kutsun lähetys esimerkiksi kuvaviestinä puhelimella tai sähköpostitse lähipiirille ennättää hienosti vielä vähän myöhemminkin
Juhlamenussa on neljä osiota. Suomen täyttäessä 2017 sata vuotta juhlistetaan merkkitapahtumaa myös Suomen omalla, Kim Palhausin ja Arto Rastaan suunnittelemalla menulla, jota tarjotaan ensi vuonna Suomen ulkomaanedustustoissa
Messuilla jäinkin toviksi maistelemaan tuusulalaisen Hotelli- ja ravintola Krapin maistiaisia, heillä on tarjolla Eläköön Suomi 100-vuotta juhlamenu, jossa pääosaan on nostettu suomenkarja ja raaka-aineet, joilla on tarina ja satavuotinen historia
Minä olin ajatellut kolmea tai neljää ruokalajia, mutta Antti sai minut suostuteltua siihen, että ottaisimme juhlamenusta valikoidun seitsemän ruokalajin maistelumenun
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.