Juhlapöydän upein savulohimoussekakku
Kulinaari
Kulinaari
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • SAVULOHIMOUSSEKAKKU (12-15 annosta)
  •  
  • ainekset
  • 400 g Heimon Gourmet savulohi- tai savukirjolohifileetä
  • 3 rkl sitruunamehua
  • 3 rkl vettä
  • 5 kpl liivatelehtiä 2 g 250 g tuorejuustoa (maustamatonta)
  • 100 g Heimon Gourmet suomalaista kirjolohenmätiä
  • 2 rkl ruohosipulia
  • 1 tl tilliä hienonnettuna
  • 1 tl paprikajauhetta
  • 1,5 tl suolaa
  • 1 tl mustapippuria myllystä
  • 2,5 dl kuohukermaa
  •  
  • lisäksi
  • 1,5 litran vuoka

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.