Juhlava kanttarellikeitto
Tinskun keittiössä ja Tyynen kaa
Tinskun keittiössä ja Tyynen kaa
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • ainakin 1 l tuoreita kanttarelleja ( kolmisen desiä pakastettuja)
  • nokare voita
  • 2 pienehköä sipulia varsineen tai puolikas keltaspuli+ ruohosipulisilppua
  • 1 valkosipulin kynsi murskattuna
  • 8 dl kana- tai kasvislientä
  • 1 dl valkoviiniä, kuivaa omenasiideria yms. (itse käytin tällä kertaa Oiva Skumppaa
  • 200 g tuorejuustoa. Kanttarelli tai maustamaton
  • 2 dl kermaa
  • reilu ruokalusikallinen persiljasilppua
  • hieman tinjamia
  • mustapippuria ja suolaa myllystä

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.