Mun ja mun pikku-ukkelin ainiainen herkku on ollut ravintoloissa tuo suklaafondant, ihanaa. Helppo tehdä ainakin sillä ajatuksella ettei suklaafondantia ota muotista irti eli sopii mulle oikein hyvin
N. y. t. u. l. e. r. s. p. i. o. a. n. Y. h. v. ä. j. O. d. k. ,. m. T. ö. S. L. 7. 0. %. V. f. 6. 2. 3. /. 4. 1. g. (. ). J. P. -. A. E. 9. F. K. w. d l
J. ä. l. k. r. i. t. -. j. o. a. m. e. h. d. n. v. u. s. p. ,. y. g. O. ö. ). S. f. R. G. B. C. F. M. L. T. b. (. 1. 0. +. 5. 2. V. K. 3. '. 4. 6. 7. P. 8. H. d l
Suklaafondantin alkuperäisessä "the reseptissä" taikinan pitäisi olla jääkaapissa useamman tunnin. Suklaafondantin kuuluu olla keskeltä löysää, sulaa suklaata
Eikä jumalainen ole yhtään ylikehuadjektiivi kuvaamaan tätä pyreetä, se on kertakaikkisen ihanaa. Uusinta Glorian ruoka & viini -lehteä selaillessani silmäni osuivat juttuun Sunnin jumalaisesta selleripyreestä
Vieraskynä. Dinner4u2. Ensikosketuksen Kellohalliin saimme Glorian Blog Awardseissa viime syksynä. Tammikuussa jatkoa seurasi, kun saimme kutsun maistelemaan Kellohallin uudistunutta menuta
Edellisessä postauksessa kerroin, kuinka hyvä ystäväni järjesti aivan ihanat puutarhajuhlat. Illasta teki erityisen hyvän olon ja kauneuden teema, josta inspiroituneena valmistin tämän salaatin kastikkeineen, ja vinaigrettesta varsinkin tuli suorastaan suussasulavaa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.