Kaiketi kantavana ajatuksena kotikasvatuksessamme on ollut, ettei maailmalle lähdetä uusavuttomana. Sisareni ja minä muutimme kotoa kattilat ja paistinpannut muuttolaatikoissa ja nykyisin jo kellastunut Ruoanvalmistus-kirja kainalossa
Niiden jauhomainen koostumus inhottaa joitakin – ja juuri sitä mössöisyyttä minä rakastan. Lähes kiljahdin riemusta huomattuani, että Hesarin parin viikon takainen ruokaliite on täynnä papureseptejä
Pakko muuten tarkistaa mikä vikana, kun blogisi ei enää juokse bloglovin’-virrassani… minne se on sieltä tippunut, ja näin monta reseptiä on sitten jäänyt väliin multa
Kuori sipuli ja halkaise se neljään osaan. Kuori myös valkosipulit ja poista kannat. Poista paprikasta siemenet ja kanta ja pilko se myös muutamaan osaan
)Tämä ohje nyt on jokaisen puuroriisi pussin kyljessä, mutta joskus lisäsin vaniliinisokeria puuroon poika ei siitä oi tykännyt joten olen sitten valmistanut tätä tavallista perus puuroa ja hyvin menee kaupaksi
Olen aloittanut juoksukoulun. raahauduin kuin hiekkasäkki) ympäri Pyynikin kenttää aitajuoksija Linnea Haralan suitsimana, mielessäni takoi vain mustikkapiirakkaa rasvassa paistettua sipulia falafelia valkosuklaata aiolia kaikkee mulle kuolema tulee aaargh
Alkuperäisen ohjeen löysin kirjastosta lainaamastani Annika Rognebyn Leivo arkeen ja juhlaan – keittokirjasta, jota googlailuni mukaan myy muun muassa Booky
Mitä hitaammin jäähdytät juustokakun, sitä suuremmalla todennäköisyydellä pinta ei pahasti halkeile. Amerikkalainen juustokakku on pehmeä ja kermaisen makuinen
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.