Perinteisen taatelikakun tilalle leivoin tänä jouluna Pirkka-ruokalehdessä julkaistulla reseptillä jouluista kakkua, johon taateleiden lisäksi tuli aprikooseja ja kirskikoita
Englantilainen hedelmäkakku on varmaan yksi perinteisimmistä jouluksi leivottavista kakuista. Tämä kakku kannattaa valmistaa vähintään pari päivää ennen tarjoilua tekeytymään jääkaappiin, sillä sen maku paranee, kun kakku saa seisoa
Miten ihanaa onkaan, että on aaton aatto ja saa rauhoittua ja oleilla kotona. Olen jouluihminen ja se on varmasti jo tullut ilmi tässä matkan varrella monin eri tavoin
Löysin tämän ohjeen täältä , kun etsiskelin sellaista oman perheen tulevaa perinnejoulukakkua. Kirsikkasuun joulukakku250 g voita tai margariinia2,5 dl sokeria4 kananmunaasitruunan raastettu kuori2 rkl kirsikoiden lientä1 dl säilykekirsikoita1 dl kookoshiutaleita2 tl leivinjauhetta4,5 dl vehnäjauhojaRaasta sitruunan kuori (pese hyvin ennen raastamista) ja paloittele kirsikat
Joulunaika on mennyt mukavasti ja olemme saaneet nauttia monenlaisista jouluherkuista. Leivoin meille eilen makoisan kakun, josta riittää vielä moneen kahvitteluun
JUOPUNUT HÄRÄNHÄNTÄRAGÚ. Hyvää alkanutta elokuuta kaikille. ). Näin kesäevakkona poissa omasta keittiöstä reseptit ovat jääneet vähän vähemmälle (ulkonasyömis- ja sosiaalipostaukset ovat sen sijaan yleistyneet), mutta nyt on jaettavaa keittiön puolelta
Minulla on vihko, johon olen vuosien varrella kirjoitellut itselleni talteen reseptejä. Tämä englantilaisen hedelmäkakun ohje löytyy vihkosta ensimmäisenä ja on kirjoitettu sinne varmaankin kymmenisen vuotta sitten
Hiljainen syksy blogissa ollut, mutta keittiössä sitäkin vilkkaampi. -) Nyt minäkin herään jouluun blogini suhteen ja päivitän tänne meidän joka jouluisia ja hyväksi todettuja reseptejä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.