R. i. s. t. a. k. u. l. y. n. e. h. d. o. m. j. r. ,. ä. ö. v. V. p. -. L. ½. 1. /. P. 3. 2. w. K. A. S. T. (. z. ). J. N. g. f. 8. 0. I. M. O. 7. 5. 6. E. d l. t l
Lampaanfilee maistuu peruna-juuressoseen, seesamipinaatin japunaviinikastikkeen kanssa. Kuumenna voi sekä öljy pannussa, lisää fileet ja paista niitä noin viisi minuuttia, kunnes ne ovat joka puolelta kauniin väriset
Vihdoin on aikaa istahtaa alas ja kirjoittaa viime lauantaisesta pääruuasta. Jälkiruoka oli tietysti kaikkein lakritsaisin, mutta kyllä minä pääruokaakin sain aniksesta ja fenkolista lakritsaista aromia
Vihdoin on aikaa istahtaa alas ja kirjoittaa viime lauantaisesta pääruuasta. Jälkiruoka oli tietysti kaikkein lakritsaisin, mutta kyllä minä pääruokaakin sain aniksesta ja fenkolista lakritsaista aromia
Pitkän ja ihanan kesän jälkeen on alkanut taas se arki. Usein käy niin että laitetaan haudutuspata aamulla päälle, ja kun kaikki on kotona töistä ja koulusta, ruoka onkin valmis
Lisäksi lehtikaali sisältää antioksidantteja jopa enemmän kuin monet marjat. Lehtikaali on aika kova eli sitkeä kaali syödä, joten marinoin sen, ensin poistin paksun lehtiruoteen ja pilkoin lehdet
K. u. t. e. n. a. i. m. k. r. o. ,. l. s. p. D. c. d. j. v. ä. E. -. y. M. h. ö. T. P. V. 8. 0. g. O. S. L. 1. 2. 5. 4. f. A. 3. (. F. C. ). H. z. 7. R. d l
Huomista kansainvälistä korvapuustipäivää ajatellen olemme tehneet vanhemmille yllätyksen. Olen ollut niin tyytyväinen tähän muuttoon ja nykyiseen asuntoomme
Savustuspönttökin löytyy, mutta olin laiska enkä jaksanut vaivautua sen suhteen (vaikka isä onkin yleensä se joka hoitaa savustamisen), joten tein uunissa
Mureke on se ruoka,mitä aika useinkin tehdään(tai usein ja usein,ehkä n. kerran kk) ihan vaan siksi, kun se on niin helppo lykätä uuniin,(ja on tietysti hyvää)milloin sinällään,milloin pekonilla peitettynä,milloin täytettynä,ilman lisukkeita tai lisukkeiden kanssa,kuten tässä sipulin ja omenan
Kasslerin nimen takana on muuten erikoinen tarina. Paahtaja. Kyseinen herra keksi leikata sianniskan pihvin kokoisiksi paloiksi ja myydä ne kevyesti suolattuina
Timjamia. Hienonna sipulit ja tuoreet yrtit. Kuullota sipulit voissa ja laita yrtit mukaan. Siivilöi kastike kattilaan, huutele pannusta kaikki maut mukaan tilkalla vettä ja kaada loputkin siivilän läpi
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.