- Kierittele broilerinpalat kananmunassa. Viikonlopun herkutteluun rapsakat kananugetit. Kyllä kiitos. Uunissa paistettuna ne ovat vielä kevyempiä kuin öljyssä uppopaistetut
Lisää kookosmaito sekä paistetut broilerinpalat. Here we go again. Aasia on palannut emännän lautaselle, vaikka vasta jokunen viikko sitten uhkasin hylätä hetkeksi nämä hieman mausteisemmat maut ja keskittyä kevään raikkaisiin kokkauksiin
Lisää broilerinpalat vuokaan ja valelele kastiketta niiden päälle. Kokkailuni alkaa usein siitä, että mielessäni alkaa pyöriä jokin mauste ja raaka-aine, jotka haluan yhdistää, tällä kertaa kaneli ja broileri
Ruskista broilerinpalat pannulla öljyssä. Tagine on mausteinen pohjoisafrikkalainen pataruoka, joka haudutetaan hitaasti joko perinteisessä taginessa tai valurautapadassa
Nosta broilerinpalat marinadista ja lisää ne pannuun. Sekoita marinadin ainekset keskenään ja laita broilerinpalat marinadiin tekeytymään noin 15 minuutin ajaksi
Lisää broilerinpalat pannulle ja ruskista kevyesti. Jostain syystä meillä ei ole juurikaan tehty pataruokia kanasta, mutta sunnuntain kunniaksi päätin korjata tilanteen
Lisää broilerinpalat ja paista ne joka puolelta kauniin värisiksi. Itämainen parsakaali-broileripata maustetaan tuoreella korianterilla, persiljalla ja basilikalla
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.