Tässä kohtaa voin vilkaista peiliin ja tunnustaa, että aivan liian monta kertaa ruokia tuskaillessa on tullut turvauduttua helppoon, edulliseen ja riittoisaan makaronilaatikkoon
Tein synttäreille toiseksi suolaiseksi tarjottavaksi tämän juustoisen kinkkupiirakan. Pohjaksi tein lempparini eli rahka-voitaikinan, tällä kertaa graham- ja ruisjauhoilla muokattuna
Juustoinen pekoni-paprikapiirakka. Kuopuksen 3-vuotisjuhlissa oli Kolmen juusto lohipiirakan lisäksi tarjolla myös tätä juustoista pekoni-paprikapiirakkaa
Meillä usein tehdään tällaisia helppoja kiusauksia arkenakin. Ne on siitä hyviä ruokia, että ainekset vain sekoitetaan keskenään vuokaan, laitetaan uuniin ja odotella sitten valmista
Kari Aihisen eli Kapen (Kaappaus keittiössä) makaronilaatikon ohje on pyörinyt netissä ja pitihän sitä kokeilla kun sain ison keon lapsia kylään pari viikkoa sitten
Nyt on luvassa niin yksinkertainen keitto, että varmasti onnistuu. Kokeilin yhtenä päivänä tätä äärettömän helppoa ja maukasta keittoa lounaaksi ja hups, kohta huomasin syöneeni kolme lautasellista
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.