Keiton kanssa sopivat tarjottavaksi juustoletut (LCHF-ruokavalioon sopivia). JUUSTOLETUT. Paista juustoletut 215 asteessa uunin keskitasolla, noin 10 min, kunnes pinta kauniin vaaleanruskea
1. Vaahto. Kuori ja hienonna sipuli. Harjaa sienet huolella ja leikkaa pienemmiksi paloiksi. Kuullota sipulia ja sieniä noin viisi minuuttia, mausta suolalla ja pippurilla ja anna jäähtyä
T. ä. s. t. a. y. k. i. r. e. p. A. n. D. h. l. q. v. j. K. o. J. u. m. I. ,. P. ö. ". d. N. M. S. g. 1. L. 4. 0. 5. 9. 3. (. ). Ä. V. R. 2. -. O. c. d l. t l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.