Nyt laitankin taas pitkästä aikaan reseptin tänne blogiini. Olen innostunut kaikenlaisista siemenistä leivissä, ja siksi pidänkin paljon itsetehdyistä jyväsämpylöistä
En muista, koska olisin syönyt näin hyviä sämpylöitä. Jyväiset sämpylät on leivottu Myllärin Hurjan viljaisista sämpyläjauhoista sekä kokojyväpitoisesta sämpyläjauhoseoksesta
) – että makea aamupala peittoaa mennen tullen pekonin ja munat tai jyväsämpylät. Laitetaanpas tähän väliin yksi leivonta-aiheinen postaus, kun niitä ei vähään aikaan ole ollutkaan… Joku minun ystäväni joskus ihmetteli, että mihin ihmeeseen kaikki nämä herkut menevät
Niin kuin edellisessäkin postauksessa hehkuttelin, yksinkertainen on hyvää. tai jopa parasta. Suunnittelin maanantai-iltana toimistolounasta ja otin kotoa mukaan osan tarvikkeista ja osan hain ennen lounasta kaupasta
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.