vie vatsan kautta ja liibalaaba. ☺ Tässä olis yks sellainen "miehenhurmausruoka". Mä en ehkä vatsan kautta tehnyt vaikutusta tuohon omaan mieheeni, mutta toivon että ruoka vaikuttais edes siihen, että se joka reissulta haluaa vielä takaisin kotiin palata
Tiemiehensydämeenhän vie tunnetusti vatsan kautta. Loogisesti ajateltuna suomalaisen miehensydämeen vievän tien toisessa päässä on tietysti makkara kuinkas muutenkaan
T. a. n. o. i. e. r. ä. s. y. t. v. k. L. h. -. d. l. j. u. S. p. m. K. ,. ". M. R. ö. E. P. w. f. Ä. Y. H. N. I. A. 8. 0. g. 1. (. ). 4. 2. 3. U. Ö. V. J. O. 5. c. B. b. i L. k g. d l
En tiedä kuka on alkuperäisen reseptin takana, mutta Googlesta löytyy useita reseptejä, osassa resepteistä karviaisia oli käytetty suhteessa enemmän kuin porkkanoita ja toisissa taas porkkanoita enemmän kuin karviaisia
Lettupannulla olisi tietysti voinut paistella pieniä pihvejä, mutta sellaista en omista. Kaapit nimittäin ammottivat tyhjinä, joten muutakaan ei ollut ja nälkä kurni vatsan pohjassa
S. a. n. V. l. e. t. i. o. k. u. s. v. m. p. r. h. T. j. d. y. ä. g. ,. L. N. ö. c. z. -. J. ù. M. (. 1. 0. ). 3. 4. U. O. R. E. I. A. 5. Y. H. 2. x. P. K. 6. 7. 8. 9. b. à. d l. c m
Tässä kaksi köyhän miehen lohilaatikko eli eipä käytetä lohta vaan purkkitonnikalaa. Köyhän miehen lohilaatikko nro 1 (Makupalat). Köyhän miehen lohilaatikko nro 2 (Safkaa)
Sokerina pohjalla on tietenkin suosikkini ruis, jonka kuitupitoisuus peittoaa kaikki kilpakumppanit. " Sekoitteluni ovat enemmänkin eksperimentaalisia kuin täydellisyyttä tavoittelevia
Tänään oli miehen vuoro häätää mut keittiöstä ja hoitaa päivän kokkailut. Ja kun miehen kokkailut pakkaavat paisua aina aika massiiviksi, on mulla huomennakin kokkausvapaa päivä
Tietenkin mitat kannattaa sovittaa pipon saajan mukaan, jos voi. Selasin kuvaohjelmaani ja huomasin, että minähän olen unohtanut postata tänne parista joululahjaneuleesta
Onneksi on ohjeita niin että pystyn suoriutumaan myös kantapäästä, mutta jos sukkien teko opetetaan alakoulussa, niin ei se nyt rakettitiedettä voi olla
Kaikkea pitää kokeilla ainakin kerran. Tänä vuonna päätin tehdä nameja oikein urakalla. En ole koskaan tehnyt esimerkiksi marmeladia agar-agarilla, joten sehän on hyvä projekti
Kauheeta jos joutuis vetään jotain vaaleeta pullaa leiväks joka päivä, no tietty leivän syömistä ei nyt suositella nykyään muutenkaan mut hei fuk it, meikä syö ainaki
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.