herkullisen herkkusieni-makaronisalaatin teko. iso purkki säilyke herkkusieniä. Valuta herkkusieni purkista liemi pois ja laita sieni viipaleetkin salaatin joukkoon
ssä(Avautuu uudessa ikkunassa)Jaa Twitterissä(Avautuu uudessa ikkunassa)Jaa Tumblr palvelussa(Avautuu uudessa ikkunassa)Jaa Google+ palvelussa(Avautuu uudessa ikkunassa)
Vanhan ohjeen makean viimeistelyn hoitaa fariinisokeri (= valkoisen sokerin + sokeriruokosiirapin sekoitus), nykykielisen reseptin makeus on peräisin tummasta siirapista (=ruokosokerisiirappi)
Täytevaihtoehtoja on lukuisia, esimerkiksi sienistä syntyy maukas kasvistäyte. Asettele kaalikääryleet uunipannulle vieri viereen ja valuta päälle siirappia
Kaalikääryleet ovat maukkaita kesäherkkuja, joita täytyy joka vuosi saada. Pese ensin kaali(t). Asettele kaalikääryleet vierekkäin uunipellille/vuoalle siten, että saumapuoli kääryleestä on alaspäin
Tein kaalikääryleitä heti, kun ensimmäiset käärylekaalit ilmestyivät kauppaan. Käärylekaali oli niin iso, ettei se mahtunut suurimpaankaan kattiloistani
Käsittele sienet, jos on ryöpättäviä sieniä niin, ryöppää ne ennen piirakan päälle laittamista, paloittele tai murenna fetajuusto ja pilko pienet tomaatit
Ensimmäistä kertaa elämässäni tein kaalikääryleitä. Tein kääryleet pakastetusta käärylekaalista, ja kaalinlehdet olivat pakastuksen myötä pehmenneet niin hyvin, että lehtiruotiakaan ei tarvinnut poistaa
Hyvinkääläisen Kaali-Kallen littanasta kaalista kuules tein ihan ite kaalikääryleet. kaalisilppua. Hauskintahan tässä on se etten tätä ennen ollut kuin kerran syönyt kaalikääryleitä
Valmiit kaalikääryleet, näyttävät palaneilta, mutta eivät sitä oikeasti olleet. Reseptiin voisin lisätä vielä sen, että kaalin ranka kannattaa leikata veitsellä ohuemmaksi ennen kääryleen käärimistä, koska näin sen saa paremmin rullalle
Tarjoile kaalikääryleet keitettyjen perunoiden ja puolukkahillon kanssa. Leikkaa kaalin kanta irti. Irrota kaalinlehdet varovasti ja levitä ne työlaudalle
Olin pitkään ajatellut valmistaa kaalikääryleitä, ja nyt sain siihen loistavan tilaisuuden, sillä soijallahan korvaa perinteisen jauhelihan lähestulkoon ruoassa kuin ruoassa
) alkoi tehdä niin mieli kaalikääryleitä. Käsittelin sen ihan niinkuin kaalia käsitellään kaikissa ohjeissa eli poistin kannan,irroittelin lehdet ja keitin ne hetken aikaa niin että ne pehmenivät
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.