Nimipäivänäni (siitä on jo viikkoja) oli tarve saada tuoretta pullaa aamulla töihin. Kokeilin ensimmäistä kertaa aamu-uniselle sopivaa vaihtoehtoa eli taikina sekoitetaan illalla ja laitetaan yöksi jääkaappiin kohoamaan
Parsaa sekä parmankinkkua että parmesaanilastuja. Vanha penkin kasvuvoima saattaa olla jo uupunut ja uuden penkin pitää kenties vahvistua vielä ennen sadonkorjuuta
Piparkakkutalon akan jokin aika sitten julkaisema possuohje jäi sen verran sinnikkäästi pyörimään mielessä, että oli aivan pakko tehdä jotain possusta ja kaalista
Kuori ja hienonna sipuli. Lohko kaali ja poista siitä kova kantaosa. Lisää sipuli sekä kaali ja kuullota niitä muutama minuutti silloin tällöin sekoittaen
Keväinen kaalipata saa metsäistä makua katajanmarjoistaja kuusenkerkistä. Jauha riistaliha. Jos et omista lihamyllyä, leikkaa liha suikaleiksi ja hakkaa suikaleet muruiksi
hyvää, halpaa ja kuulemma terveellistäkin. Se koulun ällö mössö jonka nimi oli kaalilaatikko ja joka ei maistunut miltään on ilmeisesti jättänyt traumat osalle
Puhdista ja kuori porkkana, purjo, sipuli ja juuriselleri, paloittele ne pienemmiksi paloiksi. Laita huuhdottu häränrinta kattilaan ja lisää niin paljon vettä että liha peittyy
Tässäpä aivan ihana kesäinen ja nopea arkiruoka. Tämä oli taas sattuman saneleman kokeilun tulos, kun olin ostanut varhaiskaalia ja mietin mitä ihmettä siitä tekisin
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.