Kokkaan siis mielelläni joka viikko jotakin suomalaista, esimerkiksi nyt viikonloppuna kaalipataa. Thaimaalaisen keittiön saloihin perehtyneet kaverimme tarjosivat meille edellisviikonloppuna ihanaa tulista papaijasalaattia
Ja ehkä juuri näiden makumuistojen takia en ole koskaan kaalipataa alkanut itse väsäämään, eikä äitinikään ole uskaltanut sitä koskaan yhteisaterioille valmistaa
On tullut tehtyä esimerkiksi borssikeittoa, kaalikääryleitä ja kaalipataa. Olemme kokanneet nyt viikonloppuisin edullisia, mutta hitaasti valmistuvia perusruokia
Parasta kaalipataa saa, jos malttaa kypsytellä hiljalleen. Kaalipataan voisi myös lisätä tilkan siirappia tai hunajaa, mutta tuo hilloke korvaa ne hyvin
tällaista kaalipataa. . Vihdoin ja viimein meidän huusholliin saatiin hommattua oikea pata. Muutamasta eri vaihtoehdosta tämä kaunokainen puhutteli minua kaikista eniten
Tämä kaalipata on tosi hyvää. Se vain paranee lämmittäessä. Itse haudutin kaalisuikaleet sipulikeitossa (Knorrin sipulikeittopussi), jolloin kaali imi mukavasti makua itseensä
Kiehauta ja hauduta kaalipataa miedolla lämmöllä vielä 10. Lisää kurkuma ja 1/2 dl vettä. Hauduta miedolla lämmöllä noin 15 minuuttia välillä sekoitellen
Viimeksi tein kaalipataa karjalanpaistilihoista. Eilen kauppareissulla yhytin kaupasta unkarilaista varhaiskaalia, joten eipä tarvinnut kauaa miettiä mitä tekisin ruoaksi
Aikoinaan kinattiin leikkimielisesti myös siitä, että onko se sapuska kaalilaatikkoa vai kaalipataa. Jostain syystä en ole koskaan päässyt kaalilaatikon ytimeen
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.