-. -. -. -. -. -. -. S. a. i. m. e. t. y. ö. p. k. l. v. u. o. n. j. h. s. D. c. r. d. K. ,. ä. O. ô. (. ). P. I. b. V. L. A. H. g. C. f. M. E. T. F. 2. 0. 1. G. 7. 5. R. B. 3. â. J. 6. 8. 4. N. G r. d l
-. -. -. -. -. -. V. ä. l. i. p. o. s. t. a. u. k. e. h. d. m. n. r. v. K. j. y. N. ,. c. W. b. g. A. 2. 0. 1. T. ö. M. H. I. R. E. C. O. P. S. U. L. J. 6. f. /. 3. D. B. 4. 5. (. ). d l. t l
Jatkoin hauduttamista low-asetuksella vielä kaksi tuntia ja siinä vaiheessa lihapalat alkoivat olla jo lähellä hajoamispistettä, niin mureita ne olivat
Peitä uunivuoka foliolla ja laita 180-asteiseen uuniin tunnin ajaksi. Paloittele juurekset. Paista lihoja ja juureksia pannulla, kunnes saat niihin kauniin pinnan
-. -. -. -. -. -. I. l. a. h. d. u. i. n. k. o. m. s. p. e. ä. j. v. t. r. c. ô. K. ,. y. g. ö. S. 2. 1. /. (. 3. ). H. V. E. P. L. M. T. 6. 0. 5. f. d l
-. -. -. -. T. e. i. n. v. l. s. a. t. r. c. o. (. j. k. u. p. ). h. d. E. y. m. ,. ä. F. g. L. ö. P. C. 1. 2. 5. 7. 0. R. S. M. K. H. w. A. f. k g. d l
Entrecôteta tulee ostettua valitettavan harvoin, mutta onneksi edes joskus. Jostain syystä tämä maukas liha on jäänyt meidän keittiössä hieman paitsioon, mutta tästä täytyy ottaa ehdottomasti opiksi
Café del Paris -maustevoi. Café del Paris -maustevoi. Mausta entrecôte-pihvit suolalla ja pippurilla ja paista niitä molemmin puolin 2-3 minuuttia. Nosta pihvit uuninkestävään vuokaan, lusikoi päälle yrttivoinokareita ja gratinoi 250 asteessa uunin ylätasossa 1-2 minuuttia niin, että pinta saa kullanruskean värin. 4 entrecôte-pihviä, à 120 g
Eräänä sunnuntai-iltana oli tarkoitus grillailla pihviä, kun vaimokkeen sisko oli tulossa käymään. 2 dry-aged entrecôtepihviä (noin 300g kpl, tavallinenkin käy). 2 dry-aged entrecôtepihviä (noin 300g kpl, tavallinenkin käy)
monesti maistanut Italiassa yksinkertaista tagliata-annosta missä ohut. 2-3 rkl. 2-3 rkl. Olen. nyt kohta kaksi vuotta ollut hoitovapaalla ja kävin tällä viikolla pitkästä
Lämmitä öljy 180-200°c ja paista toisen kerran niin kauan kuin perunat muuttuvat kullanruskeiksi. Naudan välikyljys eli Entrecote on yksi parhaista lihoista
Meillä voi olla vaikea löytää oikeaa entrecôte-pihviä vähittäiskaupasta. Ja tästäkin ollaan erimieltä mitä reduktioon kuuluu mutta nämä raaka-aineet mainitaan laroussessa
Tällä kertaa sisä- tai ulkofileen sijasta pannulla paistui salvia-rosmariinimarinadissa pyöritelty mehevä entrecôte ja lisukkeena oli uunissa paahdettua kesäkasvissalaattia
Lisukkeena maistuvat paistetutut (grillatut) perunat, kaalisalaatti ja tsatsiki-kastike. Sivele pihveiksi leikattut lihat oliiviöljyllä ja grillaa ne kuumalla parilalla sopivan kypsiksi
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.