Olen harkinnut uuden ostamista jo jonkin aikaa ja viimeinen naula arkkuun oli, kun yritin tehdä kikhernepihvejä (resepti seuraa myöhemmin) ja saada liotettuja kikherneitä tasaiseksi massaksi
Menneellä viikolla viihdyin kasvisruokameiningeissä ja mieli teki jotain muuta kuin kasvissosekeittoa, salaattia tai uunijuureksia - meikäläisen vakiopöperöitä
Silmään osui nerokas video pikaparsojen valmistuksesta ja ohje löytyi I wash…You dry – sivustolta. Alkuperäisessä ohjeessa oli käytetty valkosipulijauhetta, mutta itse puristin aitoa valkosipulia – uskon, että teki näistä vielä parempia
Kaiken tän kiireen ja tohinan keskellä halusin kuitenkin jakaa teille tän ihanan chia-vanukkaan ohjeen, jonka keksin oikeastaan ihan vahingossa, kun mietin miten voisin hyödyntää kauden parasta hedelmää eli persimonia
Hyviä kirjoja on hiljattain ilmestynyt haasteen tueksi, etnisistä keittiöistä löytyy paljon kasvisherkkuja – niistä lisää seuraavissa blogipäivityksissä
Spread the love – jaa resepti. En ole tainnut aiemmin syödä kesäisin juurikaan pastaa, miellän sen voimakkaasti syys- ja talviruoaksi mutta tänä vuonna olen ehtinyt tekemään jo aiemmin bloggaamaani kesäpastaa ja nyt tätä tonnikalapastaa kauden kasviksilla
Uuden vuoden lähestyessä ajattelin jakaa teidän kanssanne täytettyjen perunarieskojen reseptin. - Laita perunarieskan päälle ensin tuorejuustolevitettä ( kerroksen paksuuden saat päättää itse ) ja vasta päällimmäiseksi revittyä jääsalaattia
Oon antanut aivan liian vähän aikaa itselleni ja asioille, joista saan energiaa – ja sen sijaan oon tehnyt juttuja jotka on vienyt suhteessa enemmän kuin antanut
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.