KAHDEKSAN SORTIN KAKUT
blogikeittokirja
blogikeittokirja
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 5 kplsokeria 100 gvehnäjauhoja 150 g (leivinjauhetta)
  • 1 tl
  • sokeria
  • perunajauhoja
  • 5 kpl
  • sokeria
  • perunajauhoja
  • 1 tl
  • sokeria
  • perunajauhoja
  • 5 kpl
  • sokeria
  • perunajauhoja
  • 1 rklleivinjauhetta
  • 1 tl
  • 5 kplsokeria 300 gvoita 300 gvehnäjauhoja 250 g Valmista kuten edellä. Lisää rasva sulatettuna ja jäähtyneenä varovasti vatkauksen loppupuolella ennen jauhoja. Tulos on raskas, mutta mehevä ja säilyvä.
  • 1 kkp munia
  • 1 kkp sokeria
  • 2/3 kkp maissijauhoja
  • 1/3 kkp perunajauhoja
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 45 min

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.