Kahdeskymmeneskuudes päivä. Kylmiä herkkuja Espanjasta.
Gastrodontti makujen viidakossa
Gastrodontti makujen viidakossa
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 7 Kananmunaa
  • 5 pientä perunaa
  • 1 sipuli 1 dl oliiviöljyä
  • reilu teelusikallinen merisuolaa
  • Chipotle-balsamicosiirappi
  • 3 rkl juoksevaa hunajaa
  • 3 rkl tummaa balsamicoa
  • 1 kpl savustettu chipotle-chili kuivattuna ja murskattuna tai 2 tl chipotle-tabascoa
  • 500 G valkosipulinkynsiä
  • 2 dl omenaviinietikkaa
  • 1.5 dl vettä
  • 1 rkl suolaa
  • 1.5 dl hunajaa
  • 1 dl oliiviöljyä
  • ½ sitruunan mehu
  • 4 tl rosepippuria
  • Avokadot oliivi-katkaraputäytteellä
  • 3 kypsää avokadoa
  • 400 g katkarapuja
  • 10 mustaa oliivia.
  • 2 kynttä valkosipulia puristettuna
  • 1 rkl raastettua sipulia
  • 1 rkl hienonnettua ruohosipulia
  • 1 paprika hienonnettuna
  • 1 dl chilikastiketta (esimerkiksi paholaishilloa tai srirachaa)
  • 3 rkl majoneesia
  • 3 rkl kermaa
  • Sitruuna- ja limettimehua
  • 1 tl savupaprikajauhetta
  • Cayennepippuria maun mukaan
  • 1 sipuli 4 rkl balsamicoa
  • 1/2 rkl öljyä
  • 200 g vuohenjuustoa
  • 1 dl kana- tai kasvislientä
  • 100 g pakasteherneitä
  • 1 tl kuivattua timjamia
  • patonkia tai artessaa (gluteenittomat paahtoleivät sopii mainiosti)

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.