Kahdestoista päivä. Yhä kasvisliemessä.
Gastrodontti makujen viidakossa
Gastrodontti makujen viidakossa
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 3 tai neljä persiljan vartta
  • 1 timjaminoksa / 1tl kuivattua
  • Laakerinlehti
  • 1 tl höykytettyjä mustapippureita (murskattu sen verran että kuori on haljennut)
  • 1 valkosipulinkynsi Harsoa ja narua.
  • 1 timjaminoksa
  • 3 tai 4 persiljanvartta
  • 1 laakerinlehti 3 lehteä purjosta ja/tai sellerinvarsi
  • (puolikas porkkana pituussuuntaan halkaistuna)
  • (puolikas palsternakka pituussuuntaan halkaistuna)
  • 2.3 kg tärkkelyksettömiä vihanneksia (sipulia, porkkanaa, tomaattia, valkosipulia, selleriä yleisimmin, mutta myös sieniä käytetään joskus)
  • 4.8 litraa vettä
  • 1 Satchet d'Épices
  • 2 salottisipulia
  • 2-4 kynttä valkosipulia
  • 2 dl valkoviiniä
  • 0.25 g sahramia

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.