Aasialaiset, japanilaiset ja jykevät Lähi-idän herkut ovat maistuneet viime viikkoina erinomaisesti. Ei nyt sentään päivittäin, mutta useamman kerran viikossa
1. Valmista ensin pestokastike. Hienonna mantelit tehosekoittimessa. Lisää tillinoksat, valkosipulinkynsi ja juustoraaste, sitten öljy, suola ja pippuri
Nypi siikafileestä selkäruodot. Ripottele suola ja sokeri fileelle. Levitä tilli fileen päälle. Laita se tiukkaan pakettiin mielellään painon alle yöksi
O. l. e. n. a. i. k. s. m. t. h. y. o. j. ä. p. ,. u. r. 2. 5. N. d. M. ö. v. 0. L. T. 1. -. K. 7. 8. 3. E. S. c. g. V. P. J. w. (. ). q. D. /. 4. R. G. b. Q. Z. m i. t l
E. n. e. p. i. z. a. r. s. t. ä. h. l. u. k. (. ). ,. j. o. m. d. v. -. K. I. T. O. S. A. y. M. R. N. ö. P. 3. 7. 0. g. 6. 1. /. 4. 2. L. ½. 5. H. f. ". w. J. °. c. b. D. ~. ♥. Ü l. t l
Netti on täynnä toinen toistaan ylistävämpiä kuvauksia suolakuoressa tehdystä kalasta. Minä en ole sitä aikaisemmin tehnyt, mutta mielessä se on ollut pitkään
Nyt on loppu kiri alkanut eli viikko enään niin alkaa kesäloma. Tänään teinkin hellettä uhmaten kaksi ruokaa, pannarin sekä kuivakakun ja leivän uunissa
Sekoita tomaatti- ja mozzarellakuutiot ja mausta suolalla ja mustapippurilla. Nosta jääkaappiin. Kääntele ja painele siikafileet dukkahissa ja paista pannulla kypsiksi
Vielä viimeinen päivitys viime viikonlopulta. olin unohtanut laittaa tänne toisen lupaamani reseptin, tomaatti-artisokkatahnalla päällystettyjen siemenleipien, ohjeen
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.