KAI PHAT MET MUANG HIMAPHAAN - kanaa cashew-pähkinöillä
Puolialaston kokki
Puolialaston kokki
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 1-2 kuivattua
  • pitkää chiliä
  • 1 rkl kalakastiketta
  • 2 rkl osterikastiketta
  • 3 rkl kana
  • ½-1 tl sokeria
  • 4 rkl kasvisöljyä
  • 4-5 valkosipulinkynttä hienonnettuna
  • 500 g kanan rintafileetä
  • ohueksi suikaloituna
  • ½ punainen paprika ohuina suikaleina
  • ½ porkkana viipaloituna
  • 1 pieni sipuli
  • 1 cm pitkiksi paloiksi
  • jauhettua valkopippuria (koristeluun)

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.