Sain jo jokin aika sitten arvostelukappaleen Sopat. -keittokirjasta, mutta kirjan saapuessa en ollut sopallisessa mielentilassa, joten opus jäi siltä kertaa
Muistelen yli kymmenen vuoden taakse, kun tein ensimmäisen kerran tiramisua kokkiharjoitteliana. Silloin oli kaksi erilaista tapaa, joilla tiramisu yleensä valmistettiin
E. i. l. n. e. p. ä. v. t. u. y. k. r. j. a. -. o. m. s. T. h. ,. K. 1. 3. P. R. N. J. &. S. A. ö. C. d. b. g. w. 5. 2. 4. M. f. F. c. Y. L. I. 7. 0. (. ). V. Ä. D. O. U. ½. H. ”. 6. 9. d l. t l
Tämä viikolla tehty arkinen ruoka ei näytä kummoiselta, mutta makua tästä löytyy senkin edestä. Aika harvoin tulee yhdistettyä samaan ruokaan possunsuikaleita ja pastaa, vaikka ihan hyvinhän ne yhteen sopii
Virkailija oli todella ystävällinen ja kertoi laajasti, mitä ja mistä ravintoloita Turussa löytyy. Yksinkertainen ja mahdottoman herkullinen papulisuke, johon sekoitetaan joukkoon voissa tai öljyssä lempeästi kypsennetty valkosipuli, vähän timjamia ja maustetaan suolalla ja pippurilla
Olikohan se Hans Välimäki, joka on sanonut, että lähes kaikkien ohjeiden liivatemäärät voi huoletta puolittaa, jokin totuusperä hänen puheissaan kyllä on
Me olimme Turussa viikonlopun, joten emme päässeet juhlistamaan Eetun vanhenemista emmekä taistelemaan äidin leipaiseman herkun kulmapaloista synttärisankarin ja Essin kanssa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.