Laitan tänne ohjeen vaihevaiheelta. vaihtaa kerran liotuksen keskivaiheessa. Lämmitä reilusti öljyä kattilassa ja anna sen lämmetä kiehumavaiheeseen,jonka jälkeen ylläpidetään kuumaa mutta ei liian polttavaa lämpötilaa öljylle
M. e. i. d. ä. n. N. l. j. p. r. a. k. t. h. -. v. o. s. y. u. m. S. K. V. ,. P. I. T. R. U. A. E. O. (. 2. 6. 8. c. ). 1. 5. 0. g. 3. ¾. ½. 4. L. ö. J. +. 7. f. b. H. d l. t l
Yhdistin tähän vielä vaihevaiheelta- kuvat, jota myös toivottiin. Arvonta-postaukseen tuli muutamia kommentteja, missä toivottiin erikoisruokavalioille reseptejä
Moi. Tänään leivoin suklaakeksejä, joita nyt oon jo muutamia tänne blogiinki linkannu. Näiden pitäis kuitenki olla erilaisia, joten taas on luvassa uusi resepti
No ainoat keksit joita siinä vaiheessa pystyin käyttämään, olivat kaapissa olevat dominot (olisin halunnut vaaleita keksejä, kuten digestivejä) ja niillä oli mentävä
Vaiheet. Taas piti leipoa pellillinen omenapiirakkaa. Tätä ei vain voi vastustaa. Pienet piirakat tulevat ihanan meheviä ja herkullisia omena-ansan ohjeella, mutta pellillinen pitää ehdottomasti tehdä tällä, ison rahka-murupiirakan ohjeella
vaiheen välistä. Bataatti soveltuu täydellisesti ranskalaisten valmistukseen,. sillä se sisältää perunan tapaan tärkkelystä, joka tekee ranskalaisten pinnasta
Jääkaapissa marjat ja kakkukuvat silmissä sai tämä kakku alkunsa. Tulimme juhannuksen vietosta ja huomasin vadelmia jääkaapissa, joten niistä piti jotain tehdä
Voit lisätä jo tässä vaiheessa vadelmat tai jos haluat pitää niiden muodon, niin suosittelen ensin nostamaan täytteen pohjan päälle ja asettele sen jälkeen vasta vadelmat haluamallasi tavalla
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.