Emäntä otti viikonloppuna jälleen kauhan kauniiseen käteen ja keitteli hiihtolomaviikkoakin silmällä pitäen iso kattilallisen tulista mausteista kasviskeittoa
Rapatessa roiskuu. Tekevälle sattuu ja mitä näitä nyt on. Tein meille sunnuntaina illalla parsakaali-pinaattikeittoa, koska Maku-lehden ohje vaikutti hyvältä
Nyt kun tuo pitkään ja hartaasti odotettu suuri päivä on jo historiaa, uusi luku elämänkirjassa aloitettu, häämatka onnellisesti loppuunsaatettu, on aika jälleen palata elämän perusasioihin, siis muiden muassa ruokaan, itse tehtyyn sellaiseen
Perinteeksi on muodostunut keittää lauantaisin soppaa melkein muuripadallinen. Kesäisin soppatykki lomailee, mutta muutoin tapa keittää iso kattilallinen soppaa lauantain lounaaksi, on osoittautunut hyväksi
) ruokaa (koska abien lähdettyä veks on vain yksi linjasto käytössä), vaan ihan tosi salaaa menin ottamaan rehunsyöjien padoista soppaa, joka oli juuri parsakaalikeittoa
Hyödynnä syksyn tomaattisato valmistamalla siitä maukasta tomaattiketsuppia. Tämän taatusti lisäaineettoman ketsupin makujen monimuotoisuus ja raikkaan maun täydellisyys korvaa sen valmistukseen käytetyn ajan
N. y. t. o. n. k. i. h. u. r. a. p. d. e. m. v. l. s. L. 1. 3. ,. ä. Y. j. T. 6. E. f. ö. K. Ä. 2. 0. g. O. b. -. (. ). ´. `. A. S. M. 8. c. 5. 9. k k. c m. k g
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.