Y. k. s. i. v. a. e. m. t. o. u. j. n. ,. ä. r. l. h. y. d. H. p. K. P. ö. O. S. D. T. I. J. -. V. 1. 0. 2. 7. c. 4. /. (. ). 5. 8. 6. 3. L. M. Ä. N. g. D l. d l. t l
E. i. l. e. n. t. u. v. ä. s. y. p. r. j. a. k. o. h. m. J. ,. w. ). K. ". -. d. T. 3. S. (. M. ö. 5. 0. %. L. 1. 8. c. b. g. A. 4. 2. ½. H. P. ) l. t l. d l
* Ohjeella syntyvä kakkupohja kananmuna-allergiselle sopivaan kakkupohjaan. Kakku sopii lisäksi maidottomaan ja vegaaniseen ruokavalioon, kunhan huomioit ruokavaliot myös täytteissä
The Urban Poserin ohjeen mukaan kakkupohja olisi kannattanut paistaa useassa eri osassa, mutta minä olen kiireinen nainen ja koska omistan vain yhden irtopohjavuoan, en ikinä saisi kakkua valmiiksi
Tänään on syntymäpäiväni ja päätin tehdä sen kunniaksi täytekakun. Yksi iänikuisista ongelmistani on ollut kuinka tehdä täytekakkupohja, joka ei lässähdä
- Lisää vehnäjauhot vaahtoon varovasti käännellen. 700 g vehnäjauho. - Annostele voideltuihin vuokiin ja paista uunista riippuen 160- 180 asteessa noin 35-60 minuuttia. 700 g vehnäjauho
Olen kerran pienempänä tehnyt täytekakun vahingossa kuivakakkupohjaan. Kaikki ihmettelivät ja kummastelivat kuinka olenkaan saanut niin hyvän ja mehevän kakun aikaan, ja totesin laittaneeni kaikkea mitä ohjeessa vain oli, jauhoja, munia, rasvaa, sokeria, leivaria
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.