Broileri hautuu meheväksi valkoviinissä ja kuohukermassa. Joskus vuosia sitten bongasin ystäväni Terhin blogista mehevän broileriohjeen, jossa broileri haudutettiin vichyssä kypsäksi ja kastikkeeksi lorautettiin lisäksi tomaattia sekä kermaa
Reseptiin voi käyttää mitä tahansa vaaleaa kalaa, parhaiten sopivat siika ja kuha. Tämä kalaresepti on Vappu Pimiän keittokirjasta ja nousi heti omaksi kalalempparireseptiksi kun ensi kertaa kokeilin
1. Sekoita lohi ja suola tehosekoittimessa hienoksi massaksi. Lisää munanvalkuaiset ja sekoita kunnolla. Kaada kulhoon ja lisää kerma vähän kerrallaan, sekoita välillä
Alkoi tehdä mieli kalaa. Matkalla kotiin päätin käyttää kalaa chreime-tyyppiseen kalapataan,mutta loppujen lopuksi siitä tuli hieman tavanomaista erilaisempi,jossa yhdistin erilaisia ohjeita ja omaa päätäni,,mutta herkullinen kalaruoka tästä tuli
I. h. a. n. p. r. s. j. e. k. l. t. i. o. u. d. f. E. y. -. H. v. ä. J. T. O. m. (. ). P. ,. ". B. g. F. A. G. V. S. w. L. K. 1. 8. 0. 4. /. 2. 3. Ö. ö. c. M. b. Y. Ä. N. D. U. S l. d l. t l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.