Kesä jatkuu, vaikka kesän pisin lomajakso on osaltani taputeltu. Talvikauden soppalauantai on ollut lomalla sekin, mutta joitakin keittoja meillä kesälläkin valmistuu
P. e. r. i. n. t. k. s. ä. o. j. a. u. p. ,. l. h. S. d. v. m. Y. y. ö. K. V. 2. /. 3. T. E. ”. O. M. g. H. J. I. -. A. R. 5. 4. ½. 1. (. ). L. d l. t l
Tässä keitossa aasialaiseen makumaailmaan yhdistyvät kotimaisen satokauden parhaat herkut. Suomalaisia varhaisperunoita, kesäporkkanoita, broccoliinia ja herneitä on nyt hyvin saatavilla, ja kohta joukkoon liittyy vielä pinaattikin
Lämmitä vesi, porkkana, peruna, herneet, pavut ja kukkakaali 3-litran kattilassa kiehuvaksi. Vähennä lämpöä, peitä kannella ja hauduta kunnes kasvikset ovat lähes pehmeitä, 10 - 15 minuuttia
kahdeksalle500 g vettäsuolaa500 g uusia perunoita palasina300 g porkkanaa palasina1-2 kevätsipuli varsineen siivuina1 pieni kukkakaali 700 g maitoa100 g herneitä3 rkl voita valkopippuriapersiljaa tai muita yrttejä 1
Pitkästä aikaa laitoin lämmintä ruokaa ja keiton rinnalla meni myös eka viljatuote moneen päivään. En ole oikeastaan edes aatellut koko asiaa, mutta aloin jälkiuunileipää(Oululaisen luomu, aah
KESÄKEITTO. Muhun iski tylsääkin tylsempi kesäflunssa ja koska flunssassa on hyvä nauttia lämmintä keittoa, ajattelin, että kesäflunssan parantaa kesäkeitto (jep, näin huonoa läppää tulee ainoastaan kunnon kuumehuurussa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.