Mulla on jostain kumman syystä soinut koko päivän päässä Juicen Ekumeeninen jenkka. Liekö osansa päivän leipä-leipomuksilla ja seitistä tehdyillä "turska"pihveillä
Turska on hyvä kala, koska sillä on paksu vaalea ja melkein ruodoton liha. Meillä oli lähikaupassa muutaman kerran hyvännäköisiä paksuja nahattomia turskafileitä myynnissä ja ostin peräti kahdella kerralla niitä
Ainakin tämä kevyt kala-kasvispannu siitä turkasen turskasta osoittautui paitsi helpoksi ja aika nopsaksi valmistaa, niin myös yllättävän maukkaaksi kalaruoaksi
Mantelikala on tuttu ruoka kouluajoilta. Se oliki yksi lempiruistani koulussa. Helppoa ja herkullista. Sein voi vaihtaa myös vaikka turskaan, loheen tai nieriään
Itse sain oppia valmistamaan kalagratiinin turskasta tai merianturasta ja olosuhteiden takia jouduin vuosien ajan pakosta valmistamaan sen ”valkoisesta kalasta”
Kalatacot ja raikas avokado-minttukastike (+arvonta). Mustikkapiirakka pellillä. 31. 7. 2017. Published 31. ♥1. Olen kuullut huhuja, että mustikat alkavat toden totta olla kypsiä Suomen metsissä
*samalla periaatteella voit tehdä pateen myös lohesta, kuhasta tai turskasta. Helppo ja nopea haukipatee kevään kattauksiin syntyy silikonivuoassa vaikka mikrouunissa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.