Kalaterriiniä rapukastikkeessa - fiiniä viikonlopuksi
Kipparin morsian
Kipparin morsian
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • Kalaterriini annosvuoissa 4 annosta
  • oliiviöljyä
  • 700 g vaaleaa, ruodotonta kalaa (esim. turskaa tai haukea)
  • 3 dl kuohukermaa
  • 1,5 tl maissitärkkelystä
  • 2 kananmunaa keltuaiset ja valkuaiset eroteltuina
  • ripaus raastettua muskottipähkinää
  • ripaus valkopippuria
  • 1-2 tl suolaa
  • 2 rkl hienonnettua tilliä
  • 1 pss katkarapuja tai 20 kuorellista jättikatkaravunpyrstöä
  • 2 rkl voita
  • 1 purjo hienonnettuna (vain vaalea osa)
  • 1 porkkana hienonnettuna
  • 1 sellerinvarsi hienonnettuna
  • 1 laakerinlehti timjaminoksa
  • 1 valkosipulikynsi hienonnettuna
  • 0,5 tl fenkolinsiemeniä
  • 1 rkl tomaattipyrettä
  • 1-2 rkl konjakkia
  • 0,5-1 sitruunan mehu sekä kuori raastettuna
  • 2 rkl kuohukermaa

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.