1. Täyte. Hienonna keltasipuli ja selleri. Kuutioi leipäviipaleet. Paista selleri ja sipuli voissa. Lisää leipäkuutiot, timjami, laakerinlehti, suola ja pippuri ja sekoita
Näin valmistat kalkkunan. Jos ostat pakastekalkkunan, anna sen sulaa jääkaapissa pari vuorokautta. Ota kalkkuna huoneenlämpöön hyvissä ajoin ennen paistamista
Kaupan pakastealtaassa oli edelleen reilusti kalkkunoita. Ajattelimme pelastaa sieltä yhden parempiin suihin, ja valmistaa kalkkuna yksinkertaisesti uunissa
1. Sekoita marinadin ainekset ja laita fileet maustumaan mielellään jo grillausta edeltävänä päivänä. 2. Pyyhi fileistä enimmät kastikkeet ja grillaa välillä käännellen, kunnes kalkkuna on kypsää
Juhannusaattona meillä pyörikin mökin grillissä kokonainen kalkkuna. Kypsennysmenetelmä toimi sinänsä nappiin ja lintu pysyi niin mehevänä, kuin kalkkuna vain voi pysyä
Itse tykkäsin tosi paljon reippaamman makuisesta tonnikalaversioista, mutta lapsille maistui paremmin miedon makuiset kalkkuna-tzatziki-täytteiset leivät
Kuka ihme on voinut väittää, että terveellinen ruoka on muka pahaa. Kuka edes jaksaisikaan syödä terveellisesti, jos se tarkoittaisi päivästä toiseen hirveää ruokaa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.