Savulohitäyte ruisleivälle/saaristolaisleivälle Näitä lohitäytteisiä saaristolaisnappeja tarjoiliin viime kuukauden puolella esikoisen nimpparikahveella Suklaapossun leivontablogi
ITSENÄISYYSPÄIVÄN SAPAKSET Juhlistimme Suomen 98-vuotista itsenäisyyttä nauttimalla illalliseksi suomalaisia tapaksia eli sapaksia Puolialaston kokki
Uneton keittiössä – jämäruokaa yöpalaksi Sinappinen kalkkunatahna yhdelle. Parhaimmat hetket mitä muistan pappani kanssa lapsena viettäneeni koskevat yöpalaa Ahmija
Roskisdyykkarin tartarpihvit eli vastaukseni maaliskuun ruokahaasteeseen Kulinaarimurulan järjestämä maaliskuun ruokahaaste mielessä kävin minäkin hiljattain penkomassa lähikaupan roskiksen toivoen, että käteen osuu muuta kuin jäätelöpaperi tai syöty purkka Kärähtäneet
Kesäkurpitsa-savujuustokeitto Jos saa oman lihansyöjänsä syömään itsensä ähkyyn kesäkurpitsasta, voi kai olla reseptiin tyytyväinen MaMan keittiö
Lohenmäti-napit Silppua sipuli ja tilli. Sekoita kirjolohen mäti, kermaviili, creme fraiche, tilli- ja sipulisilppu, sitruunan mehu ja suola seokseksi kulhossa Kotiliesi.fi
Gubbröra Ohje K-Ruoka. 3 kananmunaa. 3 keitettyä perunaa. 1 punasipuli. 1prk (à 125 g) anjovista. 1prk (à 150 g) ranskankermaa Kirsi loves food
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.