Kun tämä nyt kuitenkin on ruokablogi, joka jakaa näennäisen monimutkaisen reseptin, jota joku hyväuskoinen kotikokki kenties joskus kokeilee, ostaa kalliit raaka-aineet ja varaa pari tuntia kallista aikaansa, niin velvollisuuteni olisi saada hänet ymmärtämään mitä hän on tekemässä
Ruuan raaka-aineet kun eivät ole kovin kalliit, se on helppo ja aika nopeakin valmistaa(valmista alle tunnissa, mutta kestää pitemmänkin hauduttelun) ja pata/uunivuokaruokana, siitä ei ehkä kaikkein finedinimpia esille panoja saa
Ei tarvitse mennä kauppaan kuin kerran viikossa, sillä kun sämpylöitä, keittoa, piirakoita ja vaikkapa banaaniohukaisia löytyy kerta-annoksina, niin jäävät paniikkiostamatta ne kalliit välipalapatukat tai -jogurtit
Sokkotestissä oli testattu liemikuutioita, fondia, annosfondeja ja kaupasta valmiina ostettavia litran purkeissa myytäviä “aitoja” liemiä (niitä ei tarvitse laimentaa mihinkään, vaan ovat valmiita sellaisenaan, ja myös kalliita)
Oli se sitten mustaa tai valkoista tryffeliä, tryffelit ovat erittäin kalliita. Jollet pidä mausta öljy kun on huokeampaa kuin itse sieni eivätkä kalliit sienet mene hukkaan
Ihanaa kun lapset on vihdoin oppineet syömään ja nauttimaan juustoista, huono puoli tosin on, että kaikki kalliit juustot katoaa nyt kaapista ennenkuin itse ehdin niihin käymään käsiksi
Pan Pepaton valmistus on helppoa, siinä vain sulatetaan sokeria ja hunajaa jonka jälkeen lisätään mausteet, ne kaikki kalliit mausteet jotka meillä nykypäivänä tarkoittavat joulua
Olivat kyllä hirmuisen arvokkaat ja kalliit (50 senttiä kipale). Granaattiomena-banaanivanukas. Tunnetuimpia intialaisia jälkiruokia lienevät kermaiset riisi- ja
Miksi pitää olla noin kalliit. Bongasin tällaiset ihanuudet Aleksi 13. sta. Ril´s korkkarit 119 €. murrrrrNää menee suoraan tonne unelma kategoriaan ja pysyy siellä varmaan pitkäääään
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.