K. o. t. i. m. a. s. e. k. p. l. n. u. r. h. d. v. E. j. ä. N. y. f. V. ,. P. -. S. b. w. c. R. U. I. L. T. Y. A. M. F. 1. 2. ö. B. (. 6. ). 4. 5. 0. g. /. 3. O. d l. t l
Hakaniemen hallista löytyi punakampelaa. Kampelaa ei pidä valmistaa aivan vastapyydettynä, vaan se pitää perata ja jättää lepäämään seuraavaan päivään ennen ruoaksi laittamista
Kanaa kookoskastikkeessa on yksi meidän suosikeista ja variaatioita siitäkin on monia. Meillä syödään arkisin aika usein jotain kanaruokaa, sillä se valmistuu nopeasti ja on muutenkin tosi tykättyä
Niinpä käytin kalapuikkoihin (MSC-sertifioitua) punakampelaa. En ole koskaan ollut innokas leivittäjä, mutta pakko myöntää, että toisinaan olen gluteenittomassa elämässäni ikävöinyt japanilaisia pankojauhoja ja niiden aikaansaamaa rapeaa paistopintaa
Tänään oltiin itämaisessa tunnelmassa, kun curry ja kookosmaito tuoksuivat. Ruoka oli hyvää ja voipi olla, että grillaan illalla myöhemmin nektariineja
400 g viljaporsaansuikaleita1 tlk (400 g) kookosmaitoa1 purjo1 punainen paprika1 tuore chili0,5 ruukkua thaibasilikaa suolaa ja mustapippuria myllystä1 tl punaista currytahnaa1 tl inkivääritahnaasuolaa ja pippuria myllystä (1 tl Maizenaa)Ruskista lihasuikaleet pannulla ja lisää joukkoon hienonnettu purjo, paprika sekä chili
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.