Quinoa tabouleh. Innostuin pitkästä aikaa kokkailemaan lähi-idän ruokaa. Se on helppoa valmistaa maidottomana ja lopputulos ei yleensä tuota pettymystä
Lisää quinoa, pyöräytä kunnolla ja lisää liemi. 1pkt quinoaa (400g). 1pkt quinoaa (400g). Mä olen saattanut kirjoittaa tästä joskus aikasemminkin, mutta etenkin syksyllä kun arki alkaa ihanan pitkän kesäloman jälkeen, meillä alkaa ruoat kiertämään
4 kevätkananpoikaa. Makea madeirakastike sopii hienosti paahdetun kananpojan seuraan. Kevätkananpoikia myydään pakastettuina hyvin varustetuissa ruokakaupoissa
Yksi blogin suosituimmista resepteistä on helppoa sunnuntairuokaa kananpojasta. Siinä kananpojan paistileikkeet on marinoitu sitruunamehussa ja runsaassa oliiviöljyssä
1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Laita lohkoperunat voidellulle pellille ja paista niitä 20 minuuttia. 2. Puhdista fileet, laita ne uunivuokaan ja mausta suolalla ja jauhetulla pippurilla
"Quinoa is a seed crop that has been cultivated in the Andes for thousands of years. Quinoa is gluten-free and suitable for people with celiac disease and many grain allergies
4 dl vettä1/2 kasvisliemikuutio 2 dl quinoa2 dl vihreitä herneitä ( pakaste )purkki tonnikalaa2 rkl öljyä, jos tonnikala on säilötty veteen. Kiehuvaan veteen lisätään quinot ja liemikuutio, annetaan kiehua 15 min. 2 dl quinoa
Mozzarella Parmankinkku Pizza Kvinoa Jauhoista. Luovuus iski jälleen kun tuli käsky tehdä Pizzaa. Ensiksi meillä ei ole vehnäjauhoja, eikä ole hiivaakaan
Löysin ranskalaisen Cuisine et Vins lehden siipikarjaan keskittyneestä teemanunmerosta (No 153) pariisilaisen ravintola Le Coq Ricon keittiömestari Antoine Westermanin ohjeet täydelliseen uunissa paistettuun kananpoikaan
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.