Kanasalaatti maistuu hyvältä niin kylmänä kuin kuumanakin. The post Mausteinen kanasalaatti kvinoalla ja appelsiinilla appeared first on Feel Good Kitchen
Ai että. Ilma näyttää siltä, että kyllä se kesä sieltä pikku hiljaa hiipii tännekin kulmille. Toivoisin kovasti, että viikon päästä lauantaina meitä juhlioita hellisi ihana lempeä kesäsää
)Tein pitkästä aikaa kanasalaattia. Kesäkuumalla (yllättävää, että nyt on oikeasti l-ä-m-m-i-n-t-ä) ei keittiössä hääriminen innosta ja mielellään jättää väliin tukevat ateriat
Yleensä yksinkertaiset asiat vaan on kauniita ja hyviä. Raparperia, sokeria ja ilmakuivattua kinkkua. Kun mies herää jostakin vapaapalokunnan taukotiloista, nahkahousut jalassa niin on tapahtunut jotakin ihmeellistä
Suklaa auttaa kaikkiin vaivoihin. Niin raajakipuihin kuin orastavaan apatiaankin. Appelsiinin virkistävä tuoksu tehostaa vaikutusta ja nautitaan mielellään suoraan uunista niin, että tulee päähän palovammoja
Tabbouleh on ihanan raikas arabimaiden keittiöistä tuttu salaatti. Anna salaatin maustua jääkaapissa parisen tuntia, jotta tabbouleh ehtii maustua hyvin
Milloin teen couscousia, milloin couscoucista tabboulehta ja bulguria sitten välillä couscousiin. Äitini on kyllä tehnyt jo vuosikymmenet herkullista tabboulehta, mutta vasta nyt libanonilainen Chef Ramzi avasi silmäni
Reseptin tarjoaa. Pilko kana pieniksi paloiksi. Sekoita salaatinlehdet ja pestokastike keskenään. Asettele salaatinlehdet kahdelle lautaselle ja asettele kananpalat ja aurinkokuivatut tomaatit niiden päälle
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.