Satay kana on Indonesiasta tuttu ruoka. Herkullisia kanavartaita joka on marinoitu mausteisessa maapähkinä-kookoskermassa ja sitten grillattu suoraan tulella
Seesampaneroidut kanavartaat. Tikkukanaa. Se on yleisin vastaus, jos kysyn mitä ruuaksi. Onhan se kana hyvää, kun se kuorrutetaan, uppopaistetaan, laitetaan limeä päälle ja vielä voimakasta kastiketta
Viimeksi kokeilussa oli maustetut kanavartaat, joita syötiin couscousin ja raidan kanssa. Meidän taloudessa on nyt tultu siihen pisteeseen, että mies kokkailee paremmin kuin minä
Tehtävänanto. modernia suomalaista perinneruokaa. Eli jotain, mutta uudella tavalla tehtynä. Minä suuntasin katseeni yllättäen Japaniin ja ruokalajiksi päätyi poronkäristys, joka on klassiko jos jokin ja jota minä en ole koskaan valmistanut
Maaliskuun ruokahaasteen aihe on palsternakka - minulle varsin outo juures. Vaikka muutenkin rakastan japanilaista keittiötä (nihon ryōri, 日本料理 tai washoku, 和食) niin ruokahaastevastauksissani tämä on erityisesti korostunut
Aasialaiset aprikoosi-inkivääriglaseeratut kanavartaat. * * *. For English please see here. Sydänmerkki haastoi bloggareita korkkaamaan grillikauden sydänystävällisillä herkuilla
Aasialaisittain marinoidut kanavartaat ja satay-kastike. For English please see here. * * *. Aasialaisittain marinoituihin kanavartaisiin ja pähkinäiseen satay-kastikkeeseen tulee himo - ei siitä mihinkään pääse
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.