Kanaviillokki. Antaumuksella tehtynä lunastaa jopa ala-asteen traumaviillokin.
Gastrodontti makujen viidakossa
Gastrodontti makujen viidakossa
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • Kanaliemi (n. 3L)
  • Kanaviillokkia josta on ylensyömisen riski.1.5kg pakastekana (jos ihan kanaa löytyy niin mieluummin kanaa kuin broileria)
  • 1 purjo (vaaleat osat)
  • 2 porkkanaa 2 keskikokoista sipulia
  • pala juuriselleriä
  • puolikas lanttu
  • 4 kynttä valkosipulia
  • 2 laakerinlehteä 1 timjaminoksa
  • 10-15 kokonaista valkopippuria
  • 10-15 kokonaista mustapippuria
  • n. 2tl merisuolaa
  • 3 l vettä
  • 3 rkl vehnäjauhoa (Jos käytät gluteenitonta jauhoa, tarvitset kaveriksi vielä maizenaa suurustukseen)
  • 50 g voita
  • n. litra kanalientä
  • 2 dl kuohukermaa
  • 1 rkl curryjauhetta
  • 1 tl paprikajauhetta
  • 2 tl rakuunaa kuivattuna (tai 2 dl tuoretta rakuunaa silppuna)
  • 1 sitruunan mehu
  • ½ rkl sitruunankuorta
  • Loraus hunajaa.
  •  
  • Haudutetut herkkusienet (Champignons Blanc)
  • 230 g tuoreita herkkusieniä, lohkottuna ja siivutettuna
  • puolikkaan sitruunan mehu
  • 1 rkl voita
  • 1.25 dl vettä
  • suolaa ja pippuria
  • 1.4 kg kanaa (koipia, koipireisiä, rintapaloja tai niiden sekoitusta)
  • 4 rkl voita
  • 2 keskikokoista porkkanaa, kuutioituna hienoksi
  • 2 sellerinvartta, kuutioituna hienoksi
  • 1 keskikokoinen keltasipuli, hienonnettuna
  • suolaa ja pippuria
  • 3 rkl jauhoja
  • 8 dl kanalientä, kiehuvan kuumana
  • 2,5 dl kuivaa valkoviiniä
  • pieni yrttinippu (johon tulee 2 persiljanoksaa, 2 timjamineoksaa ja 1 laakerinlehti kiedottuna harsoon)
  • 2 munankeltuaista 2dl kuohukermaa
  • ripaus muskottipähkinää
  • 1 tl sitruunamehua
  • 2 rkl huoneenlämpöistä voita
  • 1 rkl lehtipersiljaa hienonnettuna.

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.